li>Лечение детского аутизма в клинике Мардалейшвили тут
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Magunkról

  "...Unicornis, azaz egyszarvú. Mitológiai állatalak. Jelképe a lelki tisztaságnak, a természetfeletti szépséggel párosuló harmóniának, és a zabolázhatatlan erőnek. Eger városának a címerállata..."

  Sportegyesületünk hivatalosan 2007. februárjában jött létre, viszont mint baráti társaság 2006. augusztusától tartjuk egymással a kapcsolatot; közös elhatározásból, közös célok érdekében.
  Elsődleges céljaink között természetesen az volt a legfontosabb, hogy az egyén fejlődése minél jobb legyen a csapat segítségével. A sportág hosszú távú elfogadtatása a térséggel, a város sportéletébe való aktív bekapcsolódás, a tagok versenyeztetése, rendezvények ill. versenyek szervezése mind-mind meghatározó erővel szerepelt az alapítás során.

  Megalakulásunk óta szinte kötelességszerűen versenyzünk. Jobbára a „3D” szakágban vagyunk jelen, de természetesen sportolóink sikerrel vesznek részt a történelmi-, pálya-, terem- és terepíjász versenyeken is, utánpótláskorú növendékeink pedig a diákolimpiákon. A számos siker mindannyiszor nagy húzóerővel bír az újonnan hozzánk csatlakozók számára.

  Elhivatottságunkat nagyban tükrözi, hogy számos, a különféle versenyeken megszerzett trófeák, elért minősítési szintek mellé 2007-ben egy „Heves Megye – Év Sportolója” Különdíjat, 2008-ban a „Jó Tanuló – Jó Sportoló”, 2010-ben a posztumusz "A Magyar Íjászatért", 2011-ben "Az Év Íjásza - Utánpótlás kategória" , 2016-ban ismét"Jó Tanuló-Jó Sportoló" 2019-ben pedig a "Magyarország Jó Tanulója-Jó sportolója" díjat sikerült magunkénak tudnunk.
  Kiemelkedő sportteljesítményt elért tagjainkból sincs hiány: itt talán lehetetlen is lenne felsorolni a sok értékesebbnél értékesebb trófeát. Diákolimpiai bajnokok, új országos csúcsok gyerekeknél és felnőtteknél egyaránt, jópár Magyar Bajnoki cím a különféle szakágakban, Európa-kupa helyezések, Európa Bajnoki érmek, Világbajnoki címek. (a részletes eredménylistákért látogasson el honlapunk "Eredmények" oldalára)
  2008-ban a MÍSZ Utánpótlásfejlesztési Bizottsága egyesületünket választotta arra, hogy képviseljük célkitűzéseiket a régióban (Heves-, Nógrád-, Borsod megye).
  Magabiztos, a térség utánpótlását nagyban meghatározó példaértékű magatartással és összetartással visszük előre az íjászat hírnevét – mind a térségben, mind országos szinten.

  Edzéseinknek az egri Eszterházy Károly Egyetem Gyakorolóiskola(a volt 4-es iskola - Eger, Bartók Béla tér 4.)ad otthont, ahol rendezett körülmények között a tornateremben, illetve jó idő esetén az udvaron folyik a munka. A heti két alkalommal történő gyakorlásokon minden korosztály megfelelően tud gyakorolni - szerdánként 18.30-tól 20.30-ig, illetve péntekenként 18.00-tól 20.00-ig biztosítjuk a felkészülés lehetőségét.

  Mind a régióban, mind az ország egyéb területén keressük a sporttársakkal a megfelelő sporszakmai viszonyt, ezáltal is biztosítva tudásunk gyarapodását.

  Ha az íjászatról szeretnél több mindent megtudni, érdekelnek a különféle íjtípusok, azok használatának részletei, a mozgástechnika, a mentáslis- és a fizikai felkészülés, esetleg a témával kapcsolatban bővebb információkra van szükséged, szeretnéd lexikális tudásodat bővíteni, vagy csupán szeretsz olvasni az íjászatról úgy általában, keresd föl honlapunkon az "Íjász Blog"-ot.
  Széleskörű információkat kaphatsz mindenről, ami az íjászattal kapcsolatos, hathatós segítséget nyújthat a mindennapi gyakorlásokhoz.

  Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vonz az íjászat minden szépsége és nehézsége, gyere, csatlakozz hozzánk bátran!

  Elérhetőségünk :
  "Unicornis" Egri Íjász Sportegyesület

  Levelezési cím: 3300 Eger, II.Rákóczi F. u. 75.

  Vadász László - elnök: laszlovadasz83@gmail.com
  Duró Gábor - alelnök: durogabor74@gmail.com

 • алмазная резка almbur.com.ua
 • алмазное сверление www.stenorez.com.ua